Najaarsborrel 15 november 2014 Utrecht

Beste (oud-) vliegers,

 

Het reguliere vliegseizoen in Nederland loopt al bijna ten einde. Een goede gelegenheid om bij te praten onder het genot van drankjes! Tenslotte duurt het nog wel even eer het weer tijd voor de Dies is.

 

De GAZC nodigt u dan ook uit te komen borrelen op zaterdag 15 november a.s. in Café Kanaalzicht, Keulsekade 23, 3531 JX te Utrecht. De borrel begint om 21:00 uur.

 

Wij bieden graag ook de mogelijkheid om van tevoren wat te eten om 19:00. De dinerlocatie is aan de overkant van het water – te voet bereikbaar- aan de Kanaalweg 91 (Buurten in de Fabriek).

Mocht je daar interesse in hebben, stuur dan een bericht voor vrijdag 24 oktober, dan kunnen wij tijdig genoeg ruimte aan de stamtafel achterin reserveren.

Bij Kanaalzicht voldoende parkeermogelijkheden. Mocht het zo zijn dat men het in Kanaalzicht toch nodig vindt om smartlappen ten gehore te brengen boven het niveau van een beschaafde conversatie, dan is Buurten tevens de uitwijklocatie voor de borrel.

In alle gevallen kun je vast weer je stem oefenenen, want of het het nu “De vlieger”, “Kleine café aan de haven”, of “Oh GSA wat maak je mooie vluchten” wordt, je zult hem vast nodig hebben.

Graag ziet het bestuur u allen verschijnen. Mocht de secretaris nog mensen vergeten zijn uit te nodigen die deze borrel tot een nog groter plezier kunnen maken, vraag ze gerust mee!

Ook hoeft u zich op deze locatie geen zorgen te maken over het smartlappenfestival dat elders in de stad plaatsvindt.

  

Met vliegersgroet,

Ernst van Dam en Richard Gremmen

(doen iets in het GAZC bestuur)

Comments are closed.